Basic

Denne tjenesten inkluderer transport av personlige eiendeler, møbler og andre gjenstander fra en adresse til en annen. Flyttetransport kan være en kompleks og stressende oppgave, og derfor kan mange mennesker velge å benytte seg av denne tjenesten for å sikre en effektiv og problemfri flytting.

Mellomlagring

Flyttetransporttjenester kan omfatte alt fra pakking og lasting av eiendeler til transport og utpakking ved ankomst på den nye adressen. Flyttebyråene kan også tilby ekstra tjenester som midlertidig lagring av eiendeler, montering og demontering av møbler, samt forsikringsbeskyttelse for å sikre at eiendelene er beskyttet under transport.

Prosessen

Før flyttingen finner sted, vil vanligvis en flyttekonsulent besøke kundens hjem for å evaluere mengden og typen av gjenstander som skal transporteres, samt diskutere spesifikke behov og preferanser for flyttingen. Dette kan bidra til å sikre at flyttingen utføres på en måte som er effektiv og tilpasset kundens krav.

Hele Norge

Flyttetransporttjenester kan tilbys både for lokale flyttinger innenfor samme by, og for lengre avstander til andre byer eller til og med til andre land. Tjenesten kan være tilgjengelig både for private og bedriftskunder.

Send forespørsel

Våre anmeldelser på

Flyttetransport

Skriv anmeldelse
Anbefaler på det sterkeste! De stilte opp med stor bil og pakket alt ut og inn begge steder. Hyggelige folk, hjelpsomme. Alt det som ble transportert kom trygt frem! Jeg skal absolutt bruke Hainemann Transport neste gang når jeg flytter! Lav pris - super kvalitet på arbeid! Anbefaler.
Alicja, Fredrikstad
30-11-2022
Leverte som avtalt. Kan anbefales til andre.
Torbjørn, Lørenskog
30-11-2022
Perfect and responsible,I recommend this company to everyone.
Siamak, Oslo
07-12-2022